Informatie voor bedrijven

Natuurlijk heeft u het liefste uw klanten in uw winkel, restaurant of bedrijf maar tegelijkertijd bestellen consumenten steeds meer online. Natuurlijk blijft u als lokale ondernemer graag lokale initiatieven ondersteunen en sponsoren, maar als uw omzet langzaam maar zeker naar de grote internetbedrijven gaat, wordt dat steeds lastiger.

Lokaalbestellen.nl kost u in deze onzekere Corona periode geen abonnementskosten en per bestelling betaalt u slechts € 1,30 incl. BTW. Daarvan is € 0,35 voor de iDeal transactie via Mollie en € 0,95 voor het in de lucht houden van deze website. Ook verkopen via Lokaalbestellen.nl? Neem contact met ons op.


Begin met het aanmelden van een account! We kunnen je privé account dan direct koppelen aan je bedrijf.

RAC Media

Lokaalbestellen.nl is een initiatief van RAC Media. RAC Media programmeert normaalgesproken alleen in opdracht van bedrijven om voorraadsystemen, urenregistratiesystemen, iDealkoppelingen en andere handige oplossingen te realiseren. In slechts enkele dagen tijd heeft RAC Media nu Lokaalbestellen.nl ingericht om samen de schouders te zetten onder de Corona crisis en lokale ondernemers te helpen.